Editoral

nasty

Të jesh një grua e ndyrë

Jam një grua e ndyrë, shkruante 19 –vjeçarja amerikane Nina Donovan në poemën e saj me nota të forta proteste dhe që …

0 Shares
holta-heba-2

Talenti për të mos qenë..!

Nga Holta Heba* Të gjithë jemi të prirur të jemi të talentuar në fusha të ndryshme. Dikush është i talentuar për të g…

0 Shares
arjan-curi

Koha peshohet, nuk matet!

Nga Arjan Çuri Sa herë që ndërrohen vitet, njeriu tenton të bëjë një rezyme apo një bilanc të vitit që la pas, për të…

0 Shares
maxresdefault-1

Fjala dhe kuptimi që dua!

Nga Holta Heba* Fjala, mjeti që ka ndihmuar dhe ndihmon njeriun të zhvillohet. Për sa i përket rëndësisë së kuptimit …

0 Shares
landscape-1427821453-elm060113wlaj007

Je suis Angelina

Si një çorape e vjetër. E la bash kështu. Të hedhur  mbi dysheme. Pasi i bëri gjashtë fëmijë. Angelina Jolie merr his…

0 Shares
CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤