Destinacionet perfekte për një çift

destinacion
View Gallery
24 Photos
bergen%2c-norvegji-1
Destinacionet perfekte për një çift
bergen%2c-norvegji-1

UNITED KINGDOM - JULY 05:  Swan Hotel and River Coln at Bibury in The Cotswolds UK. L to R: Audi A8, Mercedes C Class (2 silver cars), BMW 7 Series  (Photo by Tim Graham/Getty Images)
Destinacionet perfekte për një çift
Bibury Tourist Attraction, The Cotswolds, England

UNITED KINGDOM - JULY 05: Swan Hotel and River Coln at Bibury in The Cotswolds UK. L to R: Audi A8, Mercedes C Class (2 silver cars), BMW 7 Series (Photo by Tim Graham/Getty Images)

giethoorn%2c-holand
Destinacionet perfekte për një çift
giethoorn%2c-holand

paris%2c-franc-2
Destinacionet perfekte për një çift
paris%2c-franc-2

paris%2c-franc
Destinacionet perfekte për një çift
paris%2c-franc

thumbnail_bergen%2c-norvegji
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_bergen%2c-norvegji

thumbnail_copenhagen%2c-danimark-1
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_copenhagen%2c-danimark-1

thumbnail_copenhagen%2c-danimark
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_copenhagen%2c-danimark

thumbnail_copenhagen-denmark
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_copenhagen-denmark

thumbnail_cotswold%2c-angli
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_cotswold%2c-angli

thumbnail_fiona-plaza-de-espaa
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_fiona-plaza-de-espaa

thumbnail_giethoorn%2c-holand-2
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_giethoorn%2c-holand-2

thumbnail_ljubljana%2c-slloveni-1
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_ljubljana%2c-slloveni-1

thumbnail_ljubljana%2c-slloveni
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_ljubljana%2c-slloveni

thumbnail_paris%2c-franc-1
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_paris%2c-franc-1

thumbnail_praga-1
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_praga-1

thumbnail_praga-2
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_praga-2

thumbnail_praga
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_praga

thumbnail_rothenburg-gjermani-1
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_rothenburg-gjermani-1

thumbnail_rothenburg-gjermani-2
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_rothenburg-gjermani-2

thumbnail_rothenburg-germany
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_rothenburg-germany

thumbnail_seville-spain
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_seville-spain

thumbnail_venice%2c-itali-1
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_venice%2c-itali-1

thumbnail_venice%2c-itali
Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_venice%2c-itali

destinacion

Kur ka qenë hera e fundit që në mënyrë spontane keni vendosur të udhëtoni vetëm në çift? Pa menduar për fëmijët, për punën për shtëpinë. Ajo çfarë më së shumti “vret” pasionin dhe duket se zbeh dashurinë është monotonia dhe rutina e ditëve.

Pranvera erdhi ndaj jepini vetes kënaqësinë që disa ditë të ngrohta të muajit mars apo kurdo qe të keni mundësi t’i kaloni me të dashurit e zemrës diku larg, vetëm ju të dy.

Me kaq shumë vende për të parë dhe për të vizituar kemi qendruar brenda Evropës e diku pak më në veri. Kemi zgjedhur dhjetë vendet perfekte për qetësi, romancë dhe dashuri pa fund.

Nga kryeqytete në disa province më poshtë do shihni 10 destinacione perfekte për një çift.

Pragë, Republika Ceke

Seville, Spanjë

Cotswold, Angli

Venice, Itali

Paris, Francë

Rothenburg ob der Tauber, Gjermani

Copenhagen, Danimarkë

Giethoorn, Holandë

Bergen, Norvegji

Ljubljana, Slloveni.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤