E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris

q11489829949
View Gallery
14 Photos
3e61a81c00000578-4324570-image-a-84_14897876957571489829927
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e61a81c00000578-4324570-image-a-84_14897876957571489829927

3e61b90100000578-4324570-image-a-82_14897864547481489829929
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e61b90100000578-4324570-image-a-82_14897864547481489829929

3e61bcea00000578-4324570-image-a-80_14897847307241489829931
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e61bcea00000578-4324570-image-a-80_14897847307241489829931

3e601d3b00000578-4324570-image-m-29_14897735527561489831081
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e601d3b00000578-4324570-image-m-29_14897735527561489831081

3e606ff200000578-4324570-image-a-10_14897726642581489831065
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e606ff200000578-4324570-image-a-10_14897726642581489831065

3e610a1b00000578-4324570-image-a-18_14897777584851489831068
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e610a1b00000578-4324570-image-a-18_14897777584851489831068

3e5ebf6700000578-0-image-a-36_14897658037781489831063
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e5ebf6700000578-0-image-a-36_14897658037781489831063

3e619afc00000578-4324570-image-a-72_14897834366931489829933
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e619afc00000578-4324570-image-a-72_14897834366931489829933

3e619b0400000578-4324570-image-a-86_14897877435961489829936
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e619b0400000578-4324570-image-a-86_14897877435961489829936

3e619c3500000578-4324570-image-a-73_14897834999691489829938
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e619c3500000578-4324570-image-a-73_14897834999691489829938

3e6147a300000578-4324570-image-a-55_14897798931611489829940
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e6147a300000578-4324570-image-a-55_14897798931611489829940

3e6180ef00000578-4324570-image-a-62_14897826995561489829943
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
3e6180ef00000578-4324570-image-a-62_14897826995561489829943

q11489829949
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
q11489829949

we1489830029
E mahnitshme, Dukesha Kate shkëlqen në Paris
we1489830029

William dhe Kate shkuan në paradën e Ditës së Shën Patrikut në Londër para se të marrin një avion privat për në Paris për të filluar vizitën dy-ditore.

Dukesha e Kembrixhit u paraqit me tre veshje në një periudhë të shkurtër kohore në kryeqytetin francez.

Ajo nisi paraqitjen e saj sektoriale në Pallatin Elize me një pallto të gjelbër për një takim me presidentin francez.

Pas pak më vonë ajo u paraqit në të zeza, fustan të plotë me perla të tepërt kur ajo dhe William morën pjesë në Ambasadën Britanike.

E më pas ajo u shfaq në ballo me një fustan të bronztë me gur, që shkëlqente në të, për krah Princit William.

Dukej e mahnitshme dhe mori gjithë vëmendjen.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤