Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía

princess-leonor-infanta-sofi-2015-christmas-card
View Gallery
51 Photos
princess-leonor-2006-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006-1

princess-leonor-2006-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006-2

princess-leonor-2006-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006-3

princess-leonor-2006
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006

princess-leonor-2007-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2007-1

princess-leonor-2007
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2007

princess-leonor-infanta-sofi-2007-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007-1

princess-leonor-infanta-sofi-2007-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007-2

princess-leonor-infanta-sofi-2007-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007-3

princess-leonor-infanta-sofi-2007
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007

princess-leonor-infanta-sofi-2008-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2008-1

princess-leonor-infanta-sofi-2008-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2008-2

princess-leonor-infanta-sofi-2008
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2008

princess-leonor-infanta-sofi-2009-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009-1

princess-leonor-infanta-sofi-2009-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009-2

princess-leonor-infanta-sofi-2009-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009-3

princess-leonor-infanta-sofi-2009
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009

princess-leonor-infanta-sofi-2010-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-1

princess-leonor-infanta-sofi-2010-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-2

princess-leonor-infanta-sofi-2010-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-3

princess-leonor-infanta-sofi-2010-4
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-4

princess-leonor-infanta-sofi-2010
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010

princess-leonor-infanta-sofi-2011-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2011-1

princess-leonor-infanta-sofi-2011-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2011-2

princess-leonor-infanta-sofi-2011
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2011

princess-leonor-infanta-sofi-2012-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012-1

princess-leonor-infanta-sofi-2012-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012-2

princess-leonor-infanta-sofi-2012-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012-3

princess-leonor-infanta-sofi-2012
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012

princess-leonor-infanta-sofi-2013-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2013-1

princess-leonor-infanta-sofi-2013
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2013

princess-leonor-infanta-sofi-2014-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-1

princess-leonor-infanta-sofi-2014-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-2

princess-leonor-infanta-sofi-2014-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-3

princess-leonor-infanta-sofi-2014-4
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-4

princess-leonor-infanta-sofi-2014-5
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-5

princess-leonor-infanta-sofi-2014
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014

princess-leonor-infanta-sofi-2015-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-1

princess-leonor-infanta-sofi-2015-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-2

princess-leonor-infanta-sofi-2015-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-3

princess-leonor-infanta-sofi-2015-4
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-4

princess-leonor-infanta-sofi-2015
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015

princess-leonor-infanta-sofi-2015-christmas-card
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-christmas-card

princess-leonor-infanta-sofi-2016-1
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-1

princess-leonor-infanta-sofi-2016-2
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-2

princess-leonor-infanta-sofi-2016-3
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-3

princess-leonor-infanta-sofi-2016-4
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-4

princess-leonor-infanta-sofi-2016-5
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-5

princess-leonor-infanta-sofi-2016
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016

princess-leonor-infanta-sofi-2017
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2017

princess-leonor-infanta-sofia-spain-through-years
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofia-spain-through-years

Duket sikur ndodhi dje, kur Mbreti Felipe VI dhe Mbretëresha Letizia e Spanjës njoftuan për lindjen e vajzës së tyre të parë, kështu që është e pabesueshme të thuash se ndodhi 11 vjet më parë lindja e Princeshës Leonor, trashëgimtares së fronit. Që nga dita e lindjes, mbretëresha e vogël paraqitej tepër e ëmbël në foto (dhe me veshje të adhurueshme).

Më pas, në vitin 2007, lindi motra e saj, Infanta Sofía, dhe kështu filluan në një kohë të përputhnin veshjet, kordelet e flokëve, etj.

Në galerinë e mësipërme ju paraqesim fotot më të mira të dy Princeshave ndër vite…

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤