“Megan Fox-i ukrainase”!

megan-fox-ukrainase
View Gallery
15 Photos
me1-11488657817
“Megan Fox-i ukrainase”!
me1-11488657817

me1a1488657820
“Megan Fox-i ukrainase”!
me1a1488657820

me2a1488657825
“Megan Fox-i ukrainase”!
me2a1488657825

me4a1488657833
“Megan Fox-i ukrainase”!
me4a1488657833

me7a1488657842
“Megan Fox-i ukrainase”!
me7a1488657842

me8a1488657849
“Megan Fox-i ukrainase”!
me8a1488657849

me1488657812
“Megan Fox-i ukrainase”!
me1488657812

me11488657814
“Megan Fox-i ukrainase”!
me11488657814

me21488657822
“Megan Fox-i ukrainase”!
me21488657822

me31488657828
“Megan Fox-i ukrainase”!
me31488657828

me41488657830
“Megan Fox-i ukrainase”!
me41488657830

me51488657835
“Megan Fox-i ukrainase”!
me51488657835

me61488657837
“Megan Fox-i ukrainase”!
me61488657837

me71488657839
“Megan Fox-i ukrainase”!
me71488657839

me81488657845
“Megan Fox-i ukrainase”!
me81488657845

Dasha Daria Dereviankina është fotomodele ukrainase dhe një yll i rrjeteve sociale. Ajo ka lindur në vitin 1994 në Donetsk por tani jeton në Milano për shkak të angazhimit të saj si modele.

E vecanta e kësaj modeleje bukuroshe është se ajo ngjan me një personazh të famshëm.

Falë pamjes së saj, syve të kaltër dhe flokëve të zeza, dhe ngjashmërisë së madhe me yllin hollivudian, Megan Fox, atë shpesh e etiketojnë si “Megan Fox ukrainase”.

Daria e nisi karrierën në agjencinë IMG Models, ndërsa ka bashkëpunuar edhe me kompanitë, si Bill Cost dhe Guess.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤